От БСП-Варна попитаха кмета на морската ни столица Благомир Коцев дали е

...
От БСП-Варна попитаха кмета на морската ни столица Благомир Коцев дали е
Коментари Харесай

БСП-Варна скочиха заради липсата на градски транспорт в части от Варна

От БСП-Варна попитаха кмета на морската ни столица Благомир Коцев дали е осведомен с казуса с градския превоз в Цветния квартал, съобщи кореспондент на Varna24.bg. Въпросите пристигнаха по време на днешната сесия на ОбС-Варна от Зорница Василева, общински консултант от Коалиция " Българска социалистическа партия за България ". Ето какво сподели тя:

" Повече от година Цветния квартал във Варна е регион, в който няма градски превоз – повода е в поредицата от промени на маршрутите на линии с номера 10 и 12 поради ремонтните действия, които се правят там.

За да се придвижат до работните си места или до болница, или до учебно заведение, или до където и да е в града, те вървят с километри пешком.

Предвид това, осведомен ли е господин Коцев с казуса? Предприемат ли се дейности за отстраняването му и в случай че да, какви, по кое време е крайният период за привършване на строително – ремонтните действия в региона и вероятността за спазването му, и може ли да се уточни период, в който жителите да чакат еднакъв достъп до услугите на Градски превоз - Варна?

И още веднъж въпросът: " Кога Следствен отдел към окръжна прокуратура " Пчелина " ще има проект за улична регулация? ", защото отговора, който бе даден няма по какъв начин да удовлетвори хората, които живеят там ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР